Menu

Betalen

Betalen

Betaalmogelijkheden

Het is bij Onlinecarstyling.nl mogelijk om te betalen op de volgende manieren:

iDEAL – veilig vooruitbetalen via je eigen bank (ABN Amro, ASN bank, Friesland bank, ING, Knab, v. Lanschot, Rabobank, RegioBank,
SNS bank, Triodos bank)
MisterCash 
Bancontact
Afterpay – veilig achteraf betalen
Bankoverschrijving – zelf het totaalbedrag overboeken naar Onlinecarstyling
PayPalVeilig achteraf betalen met AfterPay

AfterPay voert voor Onlinecarstyling.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat.

Je kunt bij Onlinecarstyling.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 250 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 750. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay.

Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.Betalen met PayPal

Met PayPal kun je online snel aankopen doen met je creditcard (of via bankoverschrijving). Snel en veilig, want je hoeft je creditcardgegevens niet in te vullen, maar je kunt inloggen met je PayPal gebruikersnaam en wachtwoord. Beschik je over een PayPal-account en dus een Paypal-rekening? Dan kun je deze gebruiken om bij Onlinecarstyling.nl te betalen. Kies hiervoor bij het afrekenen voor de betaalmethode PayPal.

Voor meer informatie over PayPal, bezoek PayPal.com.Betalen via bankoverschrijving

Liever het totaalbedrag zelf overmaken, of vanuit het buitenland betalen? Gebruik voor deze bankoverschrijvingen wel de juiste IBAN en BIC gegevens. Houdt er wel rekening mee dat betalingen vanuit het buitenland altijd een aantal werkdagen in beslag neemt en dat dit altijd een aantal dagen duurt voor deze betalingen bij ons op de rekening zichtbaar zijn.

Onlinecarstyling
IBAN nummer:   NL19INGB 0007 9238 99
BIC nummer:      INGBNL2ABetalen op de meest veilige manier

Onlinecarstyling.nl maakt gebruik van Secure Sockets Layer (SSL) technologie om u de veiligste, best beveiligde winkel ervaring te bieden die mogelijk is. SSL technologie gebruikt encryptie voor gevoelige informatie zoals wachtwoorden en adres-gegevens. De gehele webshop (dit wil zeggen het gedeelte waar de artikelen zich bevinden, uw persoonlijke informatie wordt ingevoerd en het betaalverkeer plaatvindt) is beveiligd met SSL-verbindingen, zodat al uw informatie beveiligd is voor misbruik door derden.